Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis το κομμωτήριο που καλύπτει άψογα όλες τις απαιτήσεις στην ανδρική περιποίηση και φροντίδα!

Ποιος είπε ότι τα σαλόνια ομορφιάς είναι μόνο για τις γυναίκες; Ο σύγχρονος άνδρας γνωρίζει πως χρειάζεται εξίσου φροντίδα και περιποίηση.

Εξειδίκευση

Στις Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis, ο Βασίλης Τσαϊλής, το έχει κάνει επιστήμη και ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό, που χρειάζεται κάθε άνδρας, που νοιάζεται για την εμφάνισή του.

Ένα μοντέρνο μπαρμπέρικο

Στο ζεστό και οικείο περιβάλλον του, στην καρδιά της πόλης των Σερρών και συγκεκριμένα επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου 23, η περιποίηση γίνεται απόλαυση. Σε αυτό το μοντέρνο μπαρμπέρικο στις Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis θα σε λούσουν σε άνετους λουτήρες. Θα σε κουρέψουν με παραδοσιακό τρόπο ή θα σου προτείνουν τα πιο μοδάτα look. Ενώ θα περιποιηθούν το μούσι σου με τον πιο σωστό τρόπο.

Φροντίδα και περιποίηση
Στις Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis, μπορείς ακόμη να προμηθευτείς όλα εκείνα τα ψαγμένα προϊόντα, που θα ολοκληρώσουν την περιποίησή σου. Για ακόμη καλύτερη και μεγαλύτερη φροντίδα και περιποίηση.
Όμορφος χώρος

Στον όμορφο χώρο με τα industrial χαρακτηριστικά στη διακόσμηση, που έχει δημιουργήσει, ο ίδιος ο Βασίλης Τσαϊλής, προσφέρονται περαιτέρω εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ανάλογα με τις ανάγκες και το στυλ του καθενός.

Έμφαση στην υγιεινή και φιλική εξυπηρέτηση

Με έμφαση πρωτίστως στην υγιεινή αλλά και στη φιλική εξυπηρέτηση, οι Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis, ειδικεύονται τόσο στο αντρικό κούρεμα όσο και στο ξύρισμα με τον κλασικό, παραδοσιακό τρόπο.

Επαγγελματικά προϊόντα

Η εμπειρία, τέλος, στις Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis ολοκληρώνεται με τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης, που χρησιμοποιούν για τη σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας και τη φροντίδα των μαλλιών. Εδώ, λοιπόν, θα βρεις όλα όσα ολοκληρώνουν την εμφάνισή σου.

FACEBOOK: Κομμωσεις ανδρων vasilis
WEBSITE: www.vasilishairstyling.gr
LOCATION: Γεωργίου Παπανδρέου 23, Σέρρες
Τηλ.: (+30) 23210 20094

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here