Οι πολεμικές τέχνες ξεκινάνε από πολύ παλιά και έρχονται στο σήμερα, ώστε να κατακτήσουν μία μεγάλη μερίδα ατόμων και να αλλάξουν για πάντα το σώμα σου και τον τρόπο που τις αντιμετώπιζες μέχρι τώρα. 

Γυμναστήριο Φαέθων Σερρών

Μπορεί μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων να τις βλέπει σαν μέσο εντυπωσιασμού και ενίσχυσης της σωματικής δύναμης και διάπλασης. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι. Εκτός από την αυτοάμυνα και τη σωματική ευκαμψία που προσφέρουν απλόχερα, έχουν μεγάλο όγκο γνώσεων και αυτό είναι που τις κάνει ιδιαίτερα ελκυστικές.

Για να μπορέσεις να καταλάβεις και εσύ πόσο όμορφη μορφή άθλησης είναι και να αλλάξεις το σώμα σου προς το καλύτερο θα πρέπει να απευθυνθείς στο Γυμναστήριο Φαέθων στις Σέρρες, το οποίο διαθέτει τμήματα Ninjutsu, JiuJutsu, Wing Chun, Arakiryu, Systema, Krav Maga, KICK- BOXING και θα σε βάλει στο πνεύμα και την φιλοσοφία απευθείας.

Αυτοάμυνα

Γυμναστήριο Φαέθων Σερρών
  • αποκρούσεις
  • χτυπήματα
  • όρθια πάλη με ρίψεις
  • κλειδώματα
  • μάχη εδάφους με λαβές
  • πλήρη έλεγχο του αντιπάλου

Είναι μερικές τεχνικές που θα σου φανούν απαραίτητες και χρήσιμες στην καθημερινότητα σου.

Tζούντο

Γυμναστήριο Φαέθων Σερρών

Το τζούντο είναι, βασικά, ένα σύστημα πάλης όμως αντίθετα με την πάλη που προέρχεται από την ελληνική παράδοση, οι παλαιστές φορούν ρούχα τα οποία και χρησιμοποιούν για να πιάνουν ο ένας τον άλλον.

Κικ Μπόξινγκ

Γυμναστήριο Φαέθων Σερρών

Όπως λέει και η ονομασία του, το κικ μπόξινγκ περιλαμβάνει τεχνικές της κλασσικής πυγμαχίας καθώς και λακτίσματα –το εύρος των χτυπημάτων και των λακτισμάτων καθορίζεται από τους κανόνες της εκάστοτε ομοσπονδίας και της εκάστοτε διοργάνωσης. Τόσο στην εξάσκηση όσο και στους αγώνες, οι αθλητές φορούν προστατευτικό εξοπλισμό και το ζητούμενο είναι, όπως και στην πυγμαχία, η συγκέντρωση πόντων ή η εξουδετέρωση του αντιπάλου με νοκ-άουτ ή νοκ-ντάουν.

Το Γυμναστήριο Φαέθων εξασφαλίζει ειδικές τιμές σε φοιτητές και σώματα ασφαλείας, ενώ το βρίσκεις στις Σέρρες επί τις οδού Φιλώτα 6, στην Πλατεία Εμπορείου.

More Info

Γυμναστήριο Φαέθων Σέρρες

Το γυμναστήριο Γυμναστήριο Φαέθων Σερρών μπορείς να το βρεις επί της οδού Φιλώτα 3, Σέρρες ή στο τηλέφωνο 697 2023 688, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο Facebook Ninjutsu – Ju Jitsu Θεσσαλονίκη – Α.Σ. Φαέθων.