Για το πτυχίο των αγγλικών σου εμπιστεύσου την Κική Ζαχαριάδου 

Η Κική Ζαχαριάδου διαθέτει ένα σύγχρονο φροντιστήριο αγγλικών που σου προσφέρει την απαραίτητη γνώση της γλώσσας, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου.

Η ίδια έχει εμπειρία πάνω από δέκα χρόνια στον τομέα των ξένων γλωσσών και πλέον έχει αναλάβει εξολοκλήρου τη διεύθυνση του φροντιστηρίου.

Σύγχρονοι τρόποι εκμάθησης

Ο τρόπος διδασκαλίας της προς τους μαθητές είναι αποτελεσματικός και άμεσος. Κάτι που κάνει την εκμάθηση πιο εύκολη και κατανοητή. Επιπλέον, μέσα στην τάξη και καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος, οι μαθητές επικοινωνούν μόνο στην αγγλική γλώσσα. Κάτι που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη εξοικείωση.

Εδώ, η κατάκτηση του πτυχίου είναι πάντα άμεση και αποδεδειγμένη! Επιπρόσθετα, κάθε φοιτητής που θέλει να ξεκινήσει μαθήματα έχει έκπτωση 10% και 15% συνδυαστικά, εάν επισκεφτεί το φροντιστήριο με έναν ακόμη φίλο του. Μην χάνεις χρόνο! Απέκτησε το πτυχίο σου μεθοδικά και αποτελεσματικά!

Νέα τμήματα για κάθε περίσταση 
  • Τμήμα Αρχαρίων για Ενήλικες:

Ώστε να μάθεις να χρησιμοποιείς τη γλώσσα στις καθημερινές σου συναναστροφές. Από την εργασία σου, μέχρι και τα ταξίδια σου σε χώρες του εξωτερικού.

  • Τμήμα IELTS

Ολιγόωρα προγράμματα για κατόχους Lower και Proficiency, τα οποία είναι απαραίτητα για την απόκτηση μεταπτυχιακού στην Ελλάδα αλλά και για σπουδές και δουλειά στο εξωτερικό.

Χάρισε στον εαυτό σου την σιγουριά της επιτυχίας σε Lower, Advanced και Proficiency σε ένα φροντιστήριο που «μιλάει» με πράξεις. Οι επιτυχίες των μαθητών του το έχουν κάνει να ξεχωρίζει και να διαπρέπει.

FACEBOOK: Αγγλικά Κική Ζαχαριάδου
LOCATION: Βασ. Ηρακλείου 1, 2ος όροφος, Σέρρες
Τηλ.:  (+30)2321 058 299

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here