Επίλεξε το καλύτερο μέσω για την μετακίνηση σου. 

Το Πετάλι δημιουργήθηκε από ανθρώπους, που αγαπάνε το ποδήλατο και έχουν ως στόχο τους, να καλύψουν τις ανάγκες του κάθε ποδηλάτη, προσφέροντας επώνυμα προϊόντα και λύσεις, που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό.

Ποδήλατο
Το πετάλι

Με γνώμονα πάντα τον ποδηλάτη, δημιουργήθηκε για εσάς ένας ιδανικός χώρος. Το Πετάλι, οπού μπορείτε να δείτε όλα τα είδη ποδηλάτου. Επιλέξτε το καταλληλότερο για εσάς.

Το Πετάλι, λοιπόν, βρίσκεται εδώ και χρόνια στο χώρο του ποδηλάτου. Με συνέχεια και συνέπεια, στηρίζει έμπρακτα το ποδήλατο. Tο οποίο γνωρίζει όχι μόνο σαν αντικείμενο δουλειάς αλλά και σαν κομμάτι της ζωής του.

Ποδήλατο
Το πετάλι

Αξιόπιστες συνεργασίες 

Μάλιστα, το Πετάλι, συνεργάζεται με πολλές εταιρείες. Επώνυμες για την αξιοπιστία και τα προϊόντα τους. Φροντίζει συνεχώς να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων του.

Εκεί, άλλωστε, θα βρεις τα πάντα για το ποδήλατο και τον ποδηλάτη. Mε νέες, ποιοτικές, χρήσιμες και καινοτόμες προτάσεις, που συνεχώς ανανεώνονται.

Στο κατάστημα ποδηλάτων Το Πετάλι, στο 1ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών – Δράμας. Βρίσκεται λοιπόν, ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο κατάστημα ποδηλάτων. Στο οποίο μπορείς να βρεις τα πάντα γύρω από το ποδήλατο. Να ενημερωθείς για τις λύσεις, που σου ταιριάζουν και πάνω απ’ όλα, να εξυπηρετηθείς από εξειδικευμένο προσωπικό με σεβασμό στις ανάγκες σου.

Ποδήλατο
Το πετάλι

Πλήρης εξοπλισμός

Εξάλλου, το Πετάλι, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Όλα αυτά τα χρόνια για την προώθηση της ποδηλασίας, στηρίζοντας το έργο, τόσο της ερασιτεχνικής όσο και της επαγγελματικής ποδηλασίας, στις Σέρρες.

Μπορείς, λοιπόν, να επισκεφθείς το Πετάλι, ώστε να δεις από κοντά την τεράστια ποικιλία σε ποδήλατα, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και εξοπλισμό αναβάτη. Μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον, με ανθρώπους, που αγαπάνε και γνωρίζουν το αντικείμενό τους. Έτοιμους να σε εξυπηρετήσουν, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου.

Τέλος, στο Πετάλι, θα βρεις μία τεράστια ποικιλία όλων των ειδών ποδηλάτων και προϊόντων, που σου δίνει τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις τις υψηλές ποδηλατικές απαιτήσεις σου, αφού συνεργάζεται με πολλές επώνυμες εταιρείες του χώρου της ποδηλασίας.

Το πετάλι θα το βρεις στο 1ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών – Δράμας ή μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικός στο  23210 27166, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Το Πεταλι.