Λίγο καφέ, λίγη κουβεντούλα και πολλή αδρεναλίνη. Αυτό υπόσχεται το gaming cafe Αβησσυνία, που έχει τα επιτραπέζια παιχνίδια για Ευαγγέλιο, και μας καλεί να πιάσουμε θέση για μια παρτίδα στα παιχνιδιάρικα τραπέζια της.

Τα επιτραπέζια παιχνίδια κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος ως τρόπος διασκέδασης. Όχι μόνο επί του… τραπεζιού του σπιτιού μας, αλλά και των café, πολλά εκ των οποίων φροντίζουν να έχουν μια γωνιά γεμάτη παιχνίδια για όσους θέλουν μια παρτίδα, μαζί με τον καφέ τους όπως και το gaming cafe Αβησσυνία.

Το gaming cafe Αβησσυνία, όμως, ποντάρει ακόμη περισσότερα στα επιτραπέζια, βάζοντάς τα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Δεν αποτελεί τυχαία λοιπόν το νούμερο ένα «παιχνιδομάγαζο» στις Σέρρες.

Πόσο καφέ άλλωστε να πιει κανείς και πόσο τσάι; Πόσες ώρες να αναλύσουμε τα ερωτικά του ενός και πόσο τα χρωστούμενα εξάμηνα άλλου; Όταν αυτές οι ερωτήσεις αρχίζουν και πληθαίνουν σε μια παρέα, τότε η απάντηση είναι μια: επιτραπέζια παιχνίδια. Και η παρέα μένει ενωμένη και περνάνε όλοι καλά, χωρισμένοι και μεταξετασταίοι.

Ο θεσμός του gaming cafe Αβησσυνία που προσφέρει επιτραπέζια, πέρα από το κοινό τάβλι, έχει αναπτυχθεί πλήρως στις Σέρρες και όχι μόνο, και επιτέλους τα Σάββατα, οι Κυριακές και όλες οι καθημερινές απέκτησαν ενδιαφέρον και πολύ περισσότερο γέλιο.

Ξεκίνησε πριν από χρόνια από ένα μικρότερο μαγαζάκι στο κέντρο των Σερρών και έβαλε κυριολεκτικά στο παιχνίδι πολλούς πρωτάρηδες, που από τον κόσμο των επιτραπεζίων γνώριζαν μόνο το τάβλι, άντε και το Trivial Pursuit. Στις Σέρρες, το gaming cafe Αβησσυνία βρήκε την παιχνιδιάρικη γωνιά του στον πιο όμορφο πεζόδρομο της Κουντουριώτου, και σερβίρει από το πρωί μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα, καφέδες και ροφήματα για να συνοδεύσετε τις… παιχνιδοώρες σας.

Δεκάδες επιτραπέζια κάθε είδους (στρατηγικής, ταχύτητας, μνήμης, μπλόφας κλπ) κοσμούν τα ράφια του μαγαζιού, ενώ το προσωπικό αναλαμβάνει να βρει για εσάς το κατάλληλο και να σας το εξηγήσει, ώστε να μην χρειαστεί να τους διαβάσετε μόνοι σας. Ο χώρος έχει τα καλύτερα και πιο γίεινα χρώματα και προδιαθέτει για τις πιο ευχάριστες ώρες της εβδομάδας, με φίλους και tichu, του οποίου διοργανώνονται και πρωταθλήματα.

Φροντίστε μόνο να έχετε ενημερώσει τη μαμά ότι θα αργήσετε να γυρίσετε γιατί τα τραπέζια είναι μεγάλα και η καλή διάθεση σε δυσθεώρατα ύψη. Μάλιστα ο δεύτερος και εντελώς νέος χώρος, πλάι στο πρώτο μαγαζί, το gaming cafe Αβησσυνία διατηρεί τη φιλοσοφία που οι περισσότεροι χάνουμε καθώς μεγαλώνουμε, γι’ αυτό και αξίζει  μια «πολύωρη» επίσκεψη.

Τέλος, εκτός από τα πολλά τουρνουά που δε θα σε κάνουν να βαρεθείς ποτέ, σημαντικό είναι πως όλα τα επιτραπέζια είναι δωρεάν για όλες τις ώρες.

Την Αβησσυνία θα την βρεις:

  • Διεύθυνση Κουντουριώτου 13
  • Τηλέφωνο 23210 52147

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here