Αβησσυνία Καφέ το Νο 1 φοιτητικό στέκι στον πεζόδρομο της πόλης 

Το Αβησσυνία Καφέ είναι ένα κατεξοχήν φοιτητικό στέκι. Με μία μεγάλη ποικιλία σε καφέδες και ροφήματα. Και μία ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια καρτών. Μάλιστα, από τα πιο γνωστά έως τα πιο ιδιαίτερα.

Υπέροχο περιβάλλον

Οι υπεύθυνοι σου υπόσχονται πως εκεί, σε περιμένει ένα υπέροχο περιβάλλον για όλες τις ώρες. Κι αυτό για να περάσεις στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με την παρέα σου.

Καφές & Επιτραπέζια

Ένας καφές όμως σε συνδυασμό με ένα επιτραπέζιο παιχνίδι είναι μία καλή αφορμή για να βγεις. Στις περιπτώσεις αυτές, οι φοιτητές της πόλης επιλέγουν το Αβησσυνία Καφέ ως τον ιδανικότερο προορισμό για καφέ, παιχνίδια και διασκέδαση.

Ρακόμελο ή Μπύρα

Επιπλέον, εδώ θα απολαύσεις το ρακόμελο και την μπύρα σου μαζί με την παρεά σου στις καλύτερες τιμές. Ενώ θα γευτείς τους πιο απολαυστικούς κρύους και ζεστούς μεζέδες ξεχνώντας το διάβασμα που σε περιμένει στο σπίτι.

Όταν είσαι όλη μέρα με την παρέα σου, δεν σας αρκεί να πάτε απλά για ένα καφέ για να πείτε πάλι τα νέα σας. Κι αυτό αφού τα έχετε αναλύσει όλα στο τηλέφωνο, στα διαλείμματα ή στα κενά των μαθημάτων.

Εδώ, λοιπόν θα βρείτε όλα αυτά που θέλετε μέσα στη μέρα σας. Ενώ θα περάσετε χρόνο με την παρέα σας με τον καλύτερο τρόπο στο πιο όμορφο σημείο της πόλης.

FACEBOOK: Αβησσυνία Cafe
LOCATION: Κουντουριώτου 13, Σέρρες
Τηλ.: (+30) 698 123 4123

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here