Απολαυστικός καφές και ατελείωτο gaming; Δροσερή μπυρίτσα και γευστικά μεζεδάκια; ΕΞΟΔΟΣ

Τα θέλεις όλα και θα τα ανακαλύψεις στο νούμερο ένα στέκι της πόλης. ΕΞΟΔΟΣ

Στο Αβησσυνία Καφέ, στο πιο γνωστό πεζόδρομο των Σερρών. Εδώ που όλη η πόλη γίνεται μία παρέα και οι ώρες κυλάνε με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Αβησσυνία Καφέ-Απολαυστικός καφές

Οι υπεύθυνοι σου υπόσχονται πως εκεί, σε περιμένει ένα υπέροχο περιβάλλον για όλες τις ώρες. Κι αυτό για να περάσεις στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με την παρέα σου.

Ένας καφές σε συνδυασμό με ένα επιτραπέζιο παιχνίδι είναι μία καλή αφορμή, για να βγεις. Στις περιπτώσεις αυτές, οι φοιτητές της πόλης επιλέγουν την Αβησσυνία Καφέ ως τον ιδανικότερο προορισμό για καφέ, παιχνίδια και διασκέδαση.

Αβησσυνία Καφέ-Φιλόξενος χώρος

Επιπλέον, εδώ θα απολαύσεις το ρακόμελο και την μπύρα σου μαζί με την παρέα σου στις καλύτερες τιμές. Ενώ θα γευθείς τους πιο απολαυστικούς κρύους και ζεστούς μεζέδες ξεχνώντας το διάβασμα που σε περιμένει στο σπίτι.

Αβησσυνία Καφέ-Καθημερινά πιάτα

Εσύ και η παρέα σου μόλις βρήκατε το απόλυτο στέκι. Το στέκι της πόλης για όλες τις ώρες της μέρας. Από τα όμορφα πρωινά σου έως τα χαλαρά βράδια σου.

Αβησσυνία Καφέ

Την Αβησσυνία Καφέ, θα την βρεις επί της οδού  Κουντουριώτου 13, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς (+30) 698 123 4123, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Αβησσυνία Cafe.