Θέλεις ένα σημείο που να πίνεις τον καφέ ή την μπύρα σου το βραδάκι με την παρέα σου και να περνάς τις καλύτερες και πιο χαλαρές στιγμές σου; 

Εδώ το έχεις! Το σημείο κατατεθέν όλων των φοιτητών και όχι μόνο. Στο πεζόδρομο που έχει την ιστορία του στην διασκέδαση της πόλης.

Το Αβησσυνία Καφέ είναι ένα κατεξοχήν φοιτητικό στέκι. Με μία μεγάλη ποικιλία σε καφέδες και ροφήματα. Και μία ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια καρτών. Μάλιστα, από τα πιο γνωστά έως τα πιο ιδιαίτερα.

Αβησσυνία Καφέ-Εξωτερικός χώρος

Οι υπεύθυνοι σου υπόσχονται πως εκεί, σε περιμένει ένα υπέροχο περιβάλλον για όλες τις ώρες. Κι αυτό για να περάσεις στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με την παρέα σου.

Αβησσυνία Καφέ-Απολαυστικός καφές

Ένας καφές όμως σε συνδυασμό με ένα επιτραπέζιο παιχνίδι είναι μία καλή αφορμή για να βγεις. Στις περιπτώσεις αυτές, οι φοιτητές της πόλης επιλέγουν την Αβησσυνία Καφέ ως τον ιδανικότερο προορισμό για καφέ, παιχνίδια και διασκέδαση.

Αβησσυνία Καφέ-Καθημερινές γεύσεις

Επιπλέον, εδώ θα απολαύσεις το ρακόμελο και την μπύρα σου μαζί με την παρέα σου στις καλύτερες τιμές. Ενώ θα γευθείς τους πιο απολαυστικούς κρύους και ζεστούς μεζέδες ξεχνώντας το διάβασμα που σε περιμένει στο σπίτι.

Αβησσυνία Καφέ-Εσωτερικός χώρος

Εδώ, λοιπόν, θα βρείτε όλα αυτά που θέλετε μέσα στη μέρα σας. Ενώ θα περάσετε χρόνο με την παρέα σας με τον καλύτερο τρόπο στο πιο όμορφο σημείο της πόλης.

Αβησσυνία Καφέ-Παιχνίδια

Την Αβησσυνία Καφέ, θα την βρεις επί της οδού  Κουντουριώτου 13, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς (+30) 698 123 4123, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Αβησσυνία Cafe.