Η μέρα ξεκινάει με ένα ζεστό καφεδάκι και τελειώνει χαλαρά με το κρασάκι ή το πότο σου. ΕΞΟΔΟΣ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Όλα αυτά συμβαίνουν στο πεζόδρομο της πόλης σε ένα χώρο άκρως φιλόξενο και ζεστό. Το Noel είναι το νέο στέκι της πόλης που σου προσφέρει αυτό που αναζητάς κάθε στιγμή και ώρα της μέρας. ΕΞΟΔΟΣ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Noel

Ζεστά ροφήματα, πλούσιες γεύσεις και η μέρα ξεκινάει με τον πιο όμορφο τρόπο! Η διασκέδαση είναι θέμα φιλοσοφίας. Οι υπεύθυνοι θα σε κάνουν να αισθανθείς όμορφα και οικία. Κάτι που θα κάνει το συγκεκριμένο μαγαζί το αγαπημένο σου στέκι.

Noel-Απολαυστικός καφές

Και καθώς έρθει το βραδάκι εδώ θα απολαύσεις το κρασάκι ή το ποτό με χαλαρές μουσικές και ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να αγαπήσεις κάθε γωνιά του.

Noel-Δροσερό κρασάκι

Επιπλέον, στο Noel θα ανακαλύψεις τις θεματικές βραδιές που ανανεώνονται συνεχώς σύμφωνα με την εποχή. Το επόμενο καφεδάκι σου θα το απολαύσεις εδώ. Μην αργείς άλλο!

Συνδέσου με τα social media και ακολούθησε το νούμερο ένα μαγαζί της πόλης. Εδώ θα ζήσεις κάποιες από τις καλύτερες μέρες αλλά και νύχτες της ζωή σου με καλή παρέα και την πιο ονειρεμένη ατμόσφαιρα.

Noel-Παγωμένη μπύρα

Το Noel, θα το βρεις επί της οδού Χατζηιακώβου & Π. Τσαλδαρη, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30)698 098 3114, καθώς και στα social media facebook Noel Cafe Bar και instagram  noel_cafe.bar