Παράδοση και πεντανόστιμες γεύσεις συναντήθηκαν εδώ σε ένα χώρο στο πεζόδρομο της πόλης. ΕΞΟΔΟΣ / ΓΕΥΣΗ

Το Μπακάλικο είναι ένα ουζερί-μεζεδοπωλείο που σου προσφέρει μοναδικές γεύσεις κάθε στιγμή. ΕΞΟΔΟΣ / ΓΕΥΣΗ

Το κατάστημα βρίσκεται στην πόλη των Σερρών αρκετά χρόνια και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι οι ιδιαίτερες και ποιοτικές γεύσεις που δημιουργεί καθημερινά.

Γεύσεις γεμάτες αγάπη και μεράκι, έτοιμες να σε ευχαριστήσουν κάθε φορά που το επισκέπτεσαι. Αυτό είναι άλλωστε και ένα από τα μυστικά της επιτυχίας που έχουν κατατάξει το Μπακάλικο στην καρδιά κάθε Σερραίου. Η διατήρηση του παλιού και ο συνδυασμός του με το νέο. Κι αυτό είναι που το κάνει μοναδικό.

Η αγάπη για το καλό και ποιοτικό φαγητό είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει. Εδώ το περιβάλλον είναι ζεστό και φιλικό βγαλμένο από άλλη εποχή. Κάτι που θα καταλάβεις απευθείας μόλις το επισκεφτείς με την παρέα σου.

Οι πρωτότυπες προτάσεις στα πιάτα του, το όμορφο κλίμα, το άψογο service αλλά και οι πολύ προσιτές τιμές το καθιστούν το απόλυτο φοιτητικό στέκι για κάθε Σερραίο φοιτητή και όχι μόνο.

Πιάτα γεμάτα νοστιμιές και μεράκι

  • Ιδιαίτερες και δροσερές σαλάτες
Το Μπακάλικο- Δροσερές σαλάτες
  • Ορεκτικά
Το Μπακάλικο-Λαχταριστά ορεκτικά
  • Ποικιλίες κρεατικών
Το Μπακάλικο-Γιουβετσάκι
  • Θαλασσινά
Το Μπακάλικο-Θαλασσινά
  • Κρασάκι αλλά και ούζο
Το Μπακάλικο-ποικιλία ποτών
  • Και πολλά άλλα που θα ανακαλύψεις ερχόμενος εδώ με την παρέα σου.
Το Μπακάλικο-Ζεστός και φιλόξενος χώρος

Το νέο σου στέκι για καλό φαγητό και διασκέδαση το σημείο είναι ένα. Έλα εδώ με την παρέα σου και απόλαυσε γεύσεις που θα αγαπήσεις!

Το Μπακάλικο, θα το βρεις επί της οδού Παύλου Μελά 7, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30)2321 111 384, καθώς και στα social media facebook Το Μπακάλικο και instagram mpakalikoserres.