Λαχταριστοί μεζέδες και απολαυστικά πιάτα που θα αγαπήσεις σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης. ΕΞΟΔΟΣ / ΓΕΥΣΗ

Ο λόγος για το Κεντρικόν, το πιο γευστικό σημείο της πόλης στην Πλατεία Ελευθερίας. ΕΞΟΔΟΣ / ΓΕΥΣΗ

Το Ουζερί – Μεζεδοπωλείο Κεντρικόν λειτουργεί από το 1938. Από το 1971 στεγάζεται απέναντι από το ιστορικό «Μπεζεστένι» στην Πλατεία Ελευθερίας, στην παραδοσιακή πλευρά της πόλης και προσφέρει υψηλών προδιαγραφών ελληνική κουζίνα.

Καθημερινά, οι υπεύθυνοι στρώνουν τραπέζι για κάθε παρέα που αγαπάει τη γεύση και την ποιότητα. Με τις κατάλληλες πρώτες ύλες αλλά και την αγάπη για το επάγγελμα δημιουργούν γεύσεις ξεχωριστές.

Θα σου προτείνουμε λαχταριστά μεζεδάκια ανάμεσα σε ψάρι και κρέας που μπορείς να επιλέξεις ερχόμενος εδώ με την παρέα σου.

Κρέας 

Κεντρικόν-Ποικιλία ψητών

Για τους λάτρεις των ψητών. Ζουμερά και απολαυστικά για όλες τις ώρες της μέρας. Πάντα με την καλύτερη ποιότητα αλλά και ακαταμάχητη γεύση.

Κεντρικόν-Μπριζόλα με πατάτες
Κεντρικόν-Ποικιλία ψητών

Ψάρι 

Κεντρικόν-Ψητό ψάρι

Οι λατρεμένοι ουζομεζέδες. Ψαράκι και ό, τι άλλο επιθυμείς να συνδυάσεις με το ουζάκι σου. Πάντα φτιαγμένα με μεράκι και πολλή αγάπη.

Κεντρικόν-Καλαμαράκι

Και φυσικά μοναδικά ορεκτικά. Που θα απογειώσουν το τραπέζι σας και θα συμπληρώσουν το γεύμα σας.

Κεντρικόν-Σαλάτα εποχής
Κεντρικόν-Σαρμαδάκια

Το πιο Κεντρικόν σημείο της πόλης βρίσκεται εδώ και σε περιμένει να γευθείς τα μοναδικά πιάτα του.

Το Κεντρικόν, θα το βρεις επί της οδού Ν. Σταυρίδη 5, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 2321 022 783, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Ουζερί – Μεζεδοπωλείο Κεντρικόν, αλλά και στο instagram  kentrikon_ouzeri.