Θέλεις ποιοτικό και οικονομικό φαγητό για κάθε στιγμή της μέρας; Ένα σημείο που θα μαζεύεσαι εσύ και η παρέα σου και θα περνάτε τις καλύτερες στιγμές σας; 

Η απάντηση βρίσκεται στον πιο γνωστό πεζόδρομο της πόλης! Ο Βλάχος είναι ένα ψητοπωλείο στην πόλη των Σερρών που λειτουργεί από το 1958.

Βλάχος-Κατάστημα

Θεωρείται το πιο must παραδοσιακό στέκι της πόλης και σημείο κατατεθέν για κάθε φοιτητή.

Εδώ θα βρεις τα πιο απολαυστικά κρέατα της ώρας με μία πινελιά πιο μοντέρνα. Ώστε να συνδυάζουν τις κλασσικές παραδοσιακές γεύσεις με τις πιο σύγχρονες.

Βλάχος-Ψητά της ώρας

Η απόλαυση συνάντησε την ποιότητα σε ένα ψητοπωλείο που έχει κερδίσει κάθε Σερραίο.

Το μενού εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα και απολαυστικά πιάτα. Αλλά η ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές του παραμένουν αναλλοίωτες.

Βλάχος-Κατάστημα

Λαχταριστές γεύσεις

  • Κρέατα τη ώρας (σουβλάκι, σουτζουκάκι, παϊδάκι, κοτόπουλο)
Βλάχος-Ψητά
  • Γύρος
  • Φρέσκες σαλάτες
Βλάχος-Σαλάτες
  • Αλοιφές
  • Φρεσκοκομμένες πατάτες
Βλάχος-Ποιοτικό φαγητό

Η παρέα σου θα βρει το επόμενο στέκι της. Το φαγητό, η ζεστή ατμόσφαιρα και οι καλές τιμές θα κάνουν το ψητοπωλείο την καθημερινή σου ανάγκη.

Τέλος, οι ίδιες γεύσεις μπορούν να έρθουν στην πόρτα σου άμεσα με μόνο ένα τηλέφωνο. Το πιο γρήγορο και νόστιμο delivery της πόλης σε περιμένει να το γνωρίζεις.

Τον Βλάχος, θα τον βρεις επί της οδού Κουντουριωτου 12 (στον πεζόδρομο), Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς  (+30) 2321 058 039, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook Σουβλάκι Βλάχος