Θέλεις ένα όμορφο σημείο μέσα στο κέντρο της πόλης των Σερρών στο οποίο θα απολαύσεις γευστικούς μεζέδες μαζί με το ουζάκι σου; ΕΞΟΔΟΣ / ΓΕΥΣΗ

Ένα γραφικό σημείο που θα σου δώσει νόστιμες γεύσεις με την πιο άριστη ποιότητα. ΕΞΟΔΟΣ / ΓΕΥΣΗ

Το Κεντρικόν είναι αυτό που αναζητάς! Το κατάστημα λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη και σου προσφέρει αμέτρητες γεύσεις που θα σε κάνουν να το αγαπήσεις.

Κεντρικόν

Το Ουζερί – Μεζεδοπωλείο Κεντρικόν λειτουργεί από το 1938. Από το 1971 στεγάζεται απέναντι από το ιστορικό «Μπεζεστένι» στην Πλατεία Ελευθερίας, στην παραδοσιακή πλευρά της πόλης και προσφέρει υψηλών προδιαγραφών ελληνική κουζίνα.

Γεύσεις που θα σε συναρπάσουν 

Εδώ θα απολαύσεις τα πιο λαχταριστά πιάτα. Από μικρά μεζεδάκια, θαλασσινά αλλά και ψητά της ώρας. Πιάτα που θα σε εντυπωσιάσουν και θα κάνουν το κατάστημα στέκι σου.

Καθημερινά, οι υπεύθυνοι στρώνουν τραπέζι για κάθε παρέα που αγαπάει τη γεύση και την ποιότητα. Με τις κατάλληλες πρώτες ύλες αλλά και την αγάπη για το επάγγελμα δημιουργούν γεύσεις ξεχωριστές.

Ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον θα σε περιμένει μόλις το επισκεφτείς. Καθώς ο χώρος του είναι ανακαινισμένος, φωτεινός και ευχάριστος.

Κεντρικόν-Ποικιλία γεύσεων

Εσύ έχεις δοκιμάσει ποτέ το χειροποίητο χοιρινό κοντοσούβλι; Μαλακό  ψητό κρέας στην σούβλα που θα πλημμυρίσει τον ουρανίσκο σου με γεύση και αρώματα.

Κεντρικόν-Κοντοσούβλι

Αλλά και τα λαχταριστά ψητά της ώρας θα σε κάνουν να αγαπήσεις αυτό το ιστορικό Μεζεδοπωλείο. Χειροποίητο σουβλάκι, ζουμερό σουτζουκάκι και λαχταριστή σος θα ολοκληρώσουν το γεύμα σου.

Κεντρικόν-Ψητά της ώρας

Εσύ θα μπορέσεις να αντισταθείς στις ακαταμάχητες γεύσεις; Εμείς πιστεύουμε πως όχι! Εάν, λοιπόν, ο δρόμος σου σε βγάλει στην Πλατεία Ελευθερίας μην διστάσεις να απολαύσεις το πιο νόστιμο ουζάκι της πόλης.

Το Κεντρικόν, θα το βρεις επί της οδού Ν. Σταυρίδη 5, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 2321 022 783, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Ουζερί – Μεζεδοπωλείο Κεντρικόν, αλλά και στο instagram  kentrikon_ouzeri.