Η Άλφα Στρωμ φροντίζει για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο

Η βιοτεχνία ιδρύθηκε το 1946 κατασκευάζοντας στρώματα για κάθε ανάγκη.

Εδώ και 70 χρόνια προσφέρει ανατομικά και ορθοπεδικά στρώματα, γνωρίζοντας πολύ καλά τη συνταγή για έναν ξεκούραστο και ευχάριστο ύπνο.

Το κατάστημα βρίσκεται στην πόλη των Σερρών και είναι 4ης γενιάς στο χώρο των στρωμάτων. Επιπρόσθετα, είναι η μόνη εταιρεία στην πόλη που κατασκευάζει ανατομικά και ορθοπεδικά στρώματα για έναν ανάλαφρο ύπνο.

Κάτι ακόμη που θα βρεις, είναι καλύμματα στρωμάτων, μαξιλαριών, αφρώδη υλικά για οποιαδήποτε κατασκευή και μεταλλικά κρεβάτια ιδανικά για το νέο σου χώρο. Επιπλέον, οι διαστάσεις των στρωμάτων προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Ερχόμενος στο κατάστημα θα ανακαλύψεις αυτό που πραγματικά αναζητάς. Οι υπεύθυνοι βρίσκονται εκεί, ώστε να σου προσφέρουν το στρώμα που επιθυμείς σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Κάτι που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι η εταιρία αναλαμβάνει τον βιοκαθαρισμό του στρώματος σου. Τα ακάρεα είναι δύσκολο να βγουν έξω από το στρώμα με την παραδοσιακή ηλεκτρική σκούπα καθώς με την τριβή προκαλείται στατικός ηλεκτρισμός με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη τελικά συγκέντρωσή τους.

Επισκέψου τον χώρο μας και ανακάλυψε αυτό που αναζητάς για έναν άνετο ύπνο!

FACEBOOK: ΑΛΦΑ ΣΤΡΩΜ-Ακριτιδου Δαμκαλη Α.
WEBSITE: www.alfastrom.gr/
EMAIL: info@alfastrom.gr
LOCATION: Βιοτεχνία 3ο χλμ. Σερρών-Δράμας / 1ο Κατάστημα Γ. Παπανδρέου 9 2ο Κατάστημα Μ. Αλεξάνδρου 53
Κινητό: 6973024392
Τηλ.: 23210-20578 /  23210-20134 / 23210-26206

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here